Saturday, January 26, 2008

Pizdaus, The Pics We Like

Iata cateva personal favorites de pe noul site de alungat plictiseala, pizdaus.com :)) Click pe ele k se le vedeti in toata splendoarea. More will follow. Si da, ma plictisesc enorm... Astept commenturi - pe blog, nu pe mess :D Pretty pls? :P














6 comments:

Anonymous said...

a2a poza si aia cu pepsi sunt super tari :X !!! foarte tare blog...tine`o tot asa

aBsInTh said...

pozele sunt superbe... chiar am ramas foarte placut surprinsa. :*

Anonymous said...

Te-ai gandit vreodata ca in loc sa te plictisesti si sa te uiti la poze pe net si sa le pui pe blog ai putea sa iesi sau chiar si in grota ta sa faci niste creatii proprii? nu conteaza daca nu ai aparat bun, conteaza ce pozezi si ce faci! "picteaza" in orice modalitate vrei si in propria viziune plictiseala ta daca tot e asa enorma si poate de aici ai sa prinzi si drag de a face ceva cu propriile maini, sa creezi! ce-i drept ca si postatul pozelor gasite pe net e o modalitate de a arata plictiseala dar dupa parerea mea nu e chiar atat de originala. well..am cam atat am avut de spus, nu e nimic in nume de rau sau jignire, din contra.... Toate cele bune. Te-am pupat!

Viruz said...

Merci pt sfat. Da, m-am gandit la asta, creatzii am deja destule (am iesit si din grota) - poze, desene, poze/desene editate, dar deocamdata mi-e lene sa le caut printre sutele de poze (neartistice) de pe dvd-uri. Camera e bunicica si ea (un HP de 5.2gp)... Nu tineam mortis sa-mi arat talentul la fotografiat, dar o sa pun si creatii personale pana la urma. No need to worry. Si dak mai ai vreun sfat vis-a-vis de combaterea plictiselii, don't hesitate to write.

Viruz said...

Ah, by the way, am deja poze facute d mine in vreo 4 posturi :) "watch closely"

Viruz said...

*5.2 mp, nu gp - oops